MASAJ
   
i    
 
 

MASAJUL DE RELAXARE SI INTRETINERE

masajul de relaxare si intretinere este un masaj pentru intretinerea sanatatii

     Santamia va pune la dispozitie un serviciu de masaj de relaxare si intretinere efectuat de profesionisti intr-o ambianta relaxanta, cu muzica de relaxare si uleiuri volatile personalizate.

     Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei.
     Acum poti oferi cadou un masaj de relaxare si intretinere prin serviciu Tiket Masaj Cadou, un cadou inedit si apreciat

     Masajul de intretinere este un masaj caruia majoritatea oamenilor nu ii acorda atentia cuvenita si meritata, dar masajul de intretinere se poate dovedi foarte eficient in mentinerea unei bune stari de sanatate.
     Masaju de relaxare si intretinere
este un masaj care este indicat a se face cel putin o data pe sapamana, preferabil doua masaje pe saptamana, si are ca scop mentinerea organismului īntr-o functionalitate perfecta. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor si la nivelul musculaturii. Ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, īnlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal. De asemenea, masajul de relaxare si intretinere poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor. 


     Masajul de relaxare si intretinere
este recomandat tuturor persoanelor sanatoase, indiferent de vārsta, care doresc sa īsi mentina starea de sanatate si sa previna imbolnavirea. Masajul de īntretinere actioneaza asupra īntregului organism si fiecare parte a corpului beneficiaza de manevre adecvate comformatiei zonei respective. Dupa caz acest masaj se poate face cu ulei, crema sau combinati de uleiuri sau creme, masajul poate avea durate si intensitati diferite. Efectul unui masaj de īntretinere se vede imediat, veti observa starea de vitalitate si energizare ce o aveti dupa fiecare sedinta de masaj. Dupa o perioada in care veti beneficia de un masaj de relaxare si intretinere regulat veti observa si alte efecte benefice precum o stare de sanatate mai buna, rezistenta mai mare la stres si oboseala, etc. 
     Este recunoscut faptul ca e mai bine si mai ieftin sa te menti sanatos decīt sa astepti sa te īnbolnavesti si apoi sa te tratezi. Medicamentele clasice pot fi nu numai foarte

masaj de relaxare si intretinere pentru barbati si femei

costisitoare dar au si efecte secundare negative, īncāt e de preferat sa fie luate masuri profilactice care includ masajul de īntretinere, o viata mai echilibrata, o alimentatie sanatoasa precum si practicarea sportului. 

Cum afecteaza stresul starea de sanatate

     Relatia dintre stres si boala este un punct de interes pentru toti cei preocupati de mentinerea sanatatii. Stresul determina eliberarea de hormoni ce creeaza vasoconstrictie si diminuarea circulatiei. Afectata de stres, inima lucreaza mai din greu, respiratia devine mai rapida si superficiala, iar digestia se incetineste. Aproape toate procesele corporale degenereaza. Studiile prihosomatice arata modul in care factorii de stres pot cauza migrene, hipertensiune, depresie, unele ulcere peptice etc. Cercetatorii au estimat ca 80 la suta din boli sunt legate de stres. Teparia calmanta si relaxanta prin masaj poate ajuta contracarind toate aceste efecte.

In cadrul firmei Santamia puteti beneficia de un masaj de relaxare si intretinere efectuat de profesionisti intr-o ambianta relaxanta, cu muzica de relaxare si uleiuri volatile personalizate.

Nou in Galati. Masaj de relaxare chiar la biroul dumneavoastra.

Acum poti oferi cadou inedit, un masaj de relaxare si intretinere prin Tiket Masaj Cadou
Pentru programari si relatii va rugam sa ne contactati.

>> Comentarii, intrebari si raspunsuri aici >>

| Pagina principala | Servicii | Reflexoterapie | Masaj | Masaj anticelulitic | Masaj la birou |
| Masaj antistres | Terapii complementare | Cursuri calificare | Tarife | Forum | Contact |