CURSURI DE RADIESTEZIE SI INFORENERGETICA, spiritualitate, bioenergie, paranormal
MASAJ

i
 

CURSURI DE RADIESTEZIE SI INFORENERGETICA

     

Ce sunt cursurile de radiestezie si inforenergetica?
Cine organizeaza cursurile?
De ce sa urmez aceste cursuri?

Care sunt obiectivele acestor cursuri?
Cine poate urma aceste cursuri si in ce consta admiterea?
Cum sunt structurate aceste cursuri?

Ce sunt aceste cursuri?


Aceste cursuri au o orientare profund spirituala, la aceste cursuri se predau tehnici de masurare si investigare radiestezice precum si diferite tehnici si proceduri inforenergetice de redresare a sistemelor vii umane, animale si vegetale (asemanatoare cu tratamentele bioenergetice) etc.

Sistemul teoretic si practic a celor ce se predau la aceste cursuri a fost realizat si pus la punct dupa indelungi ani de cercertari si experiente de dl. CLC Claudian Dumitriu, presedintele si membrul fondator al Fundatiei de inforenergetica "Sf. Ap. Andrei".

Acest tip de cunoastere, unic in lume la ora actuala, in primul rand datorita posibilitatii de cuantificare alfa-numerice a informatiei, face astfel posibila aplicarea acestor cunostinte in practic orice domeniu.

Cine organizeaza cursurile?

Cursurile de radiestezie si inforenergetica sunt organizate doar de Societatea Romana de Radiestezie, Societatea de Inforenergetica si Fundatia de Inforenergetica "Sf. Apostol Andrei", sub indrumarea domnului CLC Claudian Dumitriu. Aceste cursuri se organizeaza de catre fiecare filiala din tara (exista filiale in majoritatea resedintelor de judet ), precum si in orasele unde nu exista inca filiale dar se doreste organizarea acestor cursuri.

Site-ul oficial al Fundatiei de Inforenergetica Sf. Apostol Andrei este  www.inforenergetica.ro 

Filiala Galati are site-ul ww.inforenergetica-galatzi.ro

De ce sa urmez aceste cursuri ?

Raspunde-ti singur la intrebarile de mai jos pentru a afla daca ti-ar fi necesare cursurile de radiestezie si inforenergetica

Problemele profesionale si cele personale te-au coplesit?
Te simti neimplinit si nefericit, ti-ai pierdut pofta de viata ?
Evolutia ta spirituala este importanta?
Simti ca iti lipseste ceva, cauti sa schimbi ceva in viata ta si nu stii ce si cum?
Vrei sa i-ti ajuti semenii sa devina mai buni, mai sanatosi si mai armoniosi?
Vrei sa cunosti o parte din misterele sufletului si universului? sa afli cateva din tainele creatiei?
Doresti sa i-ti imbunatatesti viata personala pe toate planurile (familie, social, economic, servici) ?
Doresti sa dobandesti cunostinte care te vor ajuta sa te perfectionezi in profesia ta?

Daca macar unul din raspunsurile de la intrebarile de mai sus este "DA" atunci solutia ar putea fi chiar cursurile de radiestezie si inforenergetica

Urmand cursurile de radiestezie si inforenergetica dobandesti cunostinte si potente foarte utile in viata ta, putand astfel sa imbunatatesti calitatea vietii tale si a celor pe care ii iubesti. Cu ajutorul cunostintelor acumulate poti sa rezolvi diverse probleme de sanatate ( fizica, psihica sau sufleteasca ), poti identifica mult mai usor cauzele diferitelor suferinte, necazuri si insuccese si gasi solutii pentru rezolvare lor. In mod cert cu ajutorul acestor cursuri viata ta se poate schimba in bine daca vei aplica in mod corect cunostintele dobandite.

Care sunt obiectivele acestor cursuri?

aura umanaAceste cursuri sunt realizate cu scopul de a reinvia cunoasterea pierduta a stramosilor nostri, de a trezi in fiecare setea de Dumnezeu, de iubire, de adevar si dreptate, realizarea unei scari valorice individuale cat mai corecta, urmarea invataturilor Mantuitorului si Biseriicii Crestine Ortodoxe, redobandirea calitatilor spirituale pierdute pe parcursul anilor de fiintele umane, spre a ne putea ajuta mai mult semenii aflati in suferinta pentru a-si regasi calea spre Lumina Iubirii Sfintei Treimi, pentru a fi mai buni facatori a Voiei Domnului, pentru a ajuta la reconstructia spirituala si materiala a acestui neam romanesc, si acestei tari romanesti pe care cu totii suntem datori sa o iubim din toata inima si din tot sufletul nostru.

Cine poate urma aceste cursuri si in ce consta admiterea?

Aceste cursuri de radiestezie si inforenergetica pot fi urmate de orice persoana, indiferent de sex, pozitie sociala, rasa, apartenenta politica, studii. Admiterea la aceste cursuri se face in urma unui examen de admitere care consta in masurarea unor parametri inforenergetici personali care reprezinta potentialul si calitatea acelei persoane. Parametrii inforenergetici personali depind in general de anumite caracteristici precum: credinta in Dumnezeu, moralitate, bun simt, dorinta de a face bine, straduinta de a urma invataturile Mantuitorului nostru Iisus Hristos si ale Bisericii Crestine Ortodoxe. Cu fiecare grad parametrii minimi de admitere sunt mai ridicati decat la admiterea la gradul anterior, in aceste fel determinandu-se daca persoana a inceput sa aplice invataturile Mantuitorului nostru Iisus Hristos, precum si cele invatate la curs. Pentru a avea "sanse" mai mari de admitere la aceste cursuri se recomanda ca persoana sa inceapa sa tina posturile crestine randuite de Biserica Crestin Ortodoxa, spovedania si impartasirea cu Sfintele Taine precum si ducerea unei vieti corecte si echilibrate, aceste actiuni determinand o crestere a parametrilor personali. La ora actuala peste 35.000 de persoane au absolvit aceste cursuri in Romania.

Cum sunt structurate aceste cursuri?

Cursurile de radiestezie si inforenergetica sunt structurate pe grade, de la unu la zece, deocamdata. Astfel se marcheaza trepte diferite de cunoastere, dar si potentiale personale diferite.

Gradul I cuprinde: cunoasterea si investigarea inforenergetica a structurilor fizice nevii, cu aplicatii in geologie, arheologie, topografie, navigatie, defectoscopie si altele asemanatoare - absolventii sunt operatori radiestezisti.

Gradul II cuprinde: cunoasterea si investigarea inforenergetica a sistemelor vii vegetale, animale si umane, cu aplicatie privind sanatatea acestora si factorii de influenta din masa inforenergetica a sistemului viu; compatibilitatii infoenergetice, optimizari si altele - absolventii gradului II sunt radiestezisti.

Gradul III cuprinde: inforenergizari, telebiodeterminari, amplificari de campuri, reduceri de anomalii inforenergetice patogene si altele asemanatoare - absolventii sunt specialisti radiestezisti si in psihotronica.

Gradul IV cuprinde: aplicatii speciale de psihotronica, teleinforenergizari, cristalografie inforenergetica, piramidologie interna si externa etc. - absolventii devin experti in radiestezie si psihotronica.

Gradul V cuprinde: aplicatii speciale ale inforenergeticii, protectii speciale, anihilari, radieri, creari de spatii si campuri inforenergetice speciale - absolventii devin experti in inforenergetica.

Gradul VI

Gradul VII

Gradul VIII

Gradul IX

Gradul X

Gradele I si II sunt pasive, limitindu-se doar la cunoasterea si investigarea sistemelor vii sau nevii. Urmatoarele grade de la III la X sunt mixte, avand un caracter activ, nu numai de cunoastere, ci si de influenta benefica asupra structurilor si sistemelor. Fiecare grad e impartit in doua parti: una de teorie unde se preda partea teoretica si una practica unde se aplica cele invatate la partea teoretica sub supravegherea unor instructori de practica competenti, delegati de conducerea Societatii de Inforenergetica , urmand ca apoi fiecare cursant sa isi continue practica in mod individual sau in grupuri de practica organizate de conducerea filialei respective.

Cum si unde pot urma aceste cursuri?

Aceste cursuri pot fi urmate deocamdata numai in Romania, in toate orasele unde exista filiale ale Fundatiei de Inforenergetica "Sf. Ap. Andrei" si ale Societatii Romane de Radiestezie, lista acestor filiale si modul cum le puteti contacta le gasiti aici. In cazul in care in orasul dumneavoastra nu exista o asemenea filiala si doriti sa se tina o serie de cursuri va recomandam sa luati legatura cu una dintre persoanele de contact din filialele cele mai apropiate de localitatea dvs. sau cu o persoana din conducerea Fundatiei de Inforenergetica "Sf. Ap. Andrei", filiala Bucuresti.

.
     

Site-ul oficial al Fundatiei de Inforenergetica Sf. Apostol Andrei www.inforenergetica.ro

Alte articole

Tratamentul inforenergetic ( bioenergie )
Consultatii inforenergetice
Cursurile de radiestezie si inforenergetica - Un pas spre viitor
Compatibilitatile in cuplu - solutii pentru o relatie fericita
Alegerea profesiei in functie de aptitudini si inclinatii native
Optimizare alementara pentru ameliorarea sanatatii
Selectarea persoanalului pentru eficientizarea firmei
Inforenergetica o metoda de cercetare pentru viitor
Conceptia si nasterea - abordate inforenergetic
 

Tratamente inforenergetica
Inforenergetica ofera metode si tehnici terapeutice cu rezultate in majoritatea afectiunilor fizice, rationale si sufletesti care ii perturba >>detalii>>
Consultatii inforenergetica
Poti afla mai multe despre starea ta de sanatate, cauzele diferitelor suferinte cu ajutorul imetodelor de investigatie si analiza specifice >>detalii>>
Cursuri de inforenergetica
Aceste cursuri iti ofera sansa de a te putea ajuta pe tine si pe cei care ii iubesti sa deveniti mai sanatosi si mai fericit, sa dai astfel un nou sens vietii tale. Acum exista o >>detalii>>
Compatibilitati de cuplu
Compatibilitatea intre partenerii unui cuplu este un factor important in longevitatea relatiei dintre cei doi. Compatibilitatea insuficienta va determina in viitor suferinte >>detalii>>
Alegerea profesiei
Momentul alegerii profesiei pe care o vor urma copii, este un moment foarte dificil, pentru ca aceasta alegere trebuie sa tina cont de talentele si inclinatile pe care le are viitorul >>detalii>>
Aplicatii ale inforenergeticii
Inforenergetica are aplicatii in marea majoritate a domeniilor, putand fi adaptata relativ usor la necesitatile oricarei ocupatii de cei care cunosc suficient de bine caracteristicile >>detalii>>
Optimizarea alimentara
optimizarea alimentatiei trabuie sa tina cont de toate caracteristicile proprii fiecarui individ in parte, o alimentatie optimizata corect poate ajuta omul in redobandirea greutatii optime si >>detalii>>
Selectarea personalului
In orice firma, exista probleme in a decide care angajat este mai competent pentru o anumita actvitate si care pentru alta activitate, o metoda ieftina si eficienta in aceasta activitate o constituie >>detalii>>
Prin metodele de analiza specifice inforenergeticii se pot cerceta si investiga diverse fenomene din orice domeniu, cu costuri minime financiare si de timp, crescand >>detalii>>
Conceptia si nasterea
Conceptia si nasterea sunt fenomene care trebuiesc abordate cu multa cunoastere si intelepciune, pentru ca tot viitorul si sanatatea copilului nostru sunt influentate de tot ceea ce noi parintii >>detalii>>

| Pagina principala | Reclama | Servicii | Reflexoterapie | Masaj | Masaj anticelulitic|
| Terapii complementare|Cursuri calificare| Cadouri speciale| Tarife| Forum| Contact|

Galerie foto - Roportal SiteUptime Web Site Monitoring Service

Gazduire web asigurata de www.megahost.ro
i Cursuri de radiestezie si inforenergetica, bioenergie si paranormal, cursuri, radiestezie, inforenergetica, tratamente, alternative, complementare, curs, bioenergie, paranormal, vindecare, galati, reiki cursuri inforenergetica radiestezie, cursuri bioenergie moderna bioenergoterapie reiki, bioterapie cursuri paranormal si, vindecare prin medicina naturista terapeutic radiestezisti si inforenergeticienti infoenergetica profesionisti, bioterapie cursuri tratamente alternative si complementare terapii naturiste si naturale, bioenergoterapie radiestezie si inforenergetica, notiuni fundamentale cabinet de bioenergie Galati, Braila, Tecuci, Buzau, cadouri cursuri , curs de calificare profesionist in bioenergie bioenergoterapie, reiki si aura umana, clarvedere clinica centru medical anti-stres, fitoterapie, aromoterapie, cursuri bioterapei si curs radiestezie si inforenergetica medicina naturista, cabinet medical, telechinezie, paranormal