MASAJ

 
i

Curs de masaj cu roci vulcanice - Hot Stones Massage

Curs intensiv de masaj cu roci vulcanice
Hot Stones Massage

O tehnica moderna de masaj in care se folosesc pietre calde
Cursul va avea loc in in perioada 9-11 octombrie 2009.
Reducere de 25% pentru cei ce comanda un Kit Hot Stones de la ROWE

Masaj roci vulcaniceLa Scoala de masaj Santamia poti invata una dintre tehnicile de masaj cele mai cerute in Saloanele de masaj si centrele SPA din intreaga lume, masajul cu pietre calde (roci vulcanice). Cursul de masaj cu roci vulcanice se desfasoara intensiv pe durata a 3 zile si are un pronuntat caracter practic.

Cat costa cursul de masaj cu roci vulcanice?

Cursul de specializare in masaj cu roci vulcanice pentru maseuri costa 390 lei cand sunt organizate in Galati si 500 lei pentru atunci cand sunt organizate in alte orase (aceste preturi pot varia in functie de firma cu care colaboram in organizarea cursul). Persoanele care au cumparat un Kit Hot Stones de la ROWE beneficiaza de o reducere de 25%, pentru achitarea in avans sau pentru inscrierea mai multor persoane de la o firma se poate obtine de asemenea o reducere.

Cum pot sa ma inscriu la curs?

Inscrierea se poate face prin email sau prin prezentarea la sediul Santamia din Galati si completarea cererii de inscriere la curs, inscrierea este confirmata si locul rezervat doar prin plata avansului, prin depunerea in contul firmei sau prin plata directa la sediul Santamia. Pentru detalii ne poti suna la telefoanele 0236.311.101 si 0740.56.88.02

Pentru inscrierea prin email este necesar sa ne trimiteti in email, numele complet, CNP, adresa si numar de telefon. Pentru fiecare curs sunt disponibile doar 6-8 locuri si se vor ocupa in ordinea platii avansului.  Pentru plata prin banca aveti nevoie de urmatoarele date S.C. Santamia S.R.L.  CUI 18309522 J17/132/2006,  Banca Transilvania Galati, Agentia Tiglina cont: RO70 BTRL 0180 1202 2931 80XX

Unde se desfasoara cursul de masaj cu roci vulcanice?

Cursul de masaj cu roci vulcanice se desfasoara la sediul Scolii de masaj Santamia in Galati, sau la solicitare in alte orase din tara. La curs pot participa persoane din toata tara, si la solicitare cursantului se poate asigura si cazare in regim hotelier contra cost.

Ce fel de diplome se elibereaza?

In urma absolvirii cursului se elibereaza gratuit tuturor absolventilor o diploma specializare emisa de firma Santamia, diploma atesta specializarea maseurului in aplicarea masajului cu pietre calde si este valabila la angajare doar insotita de o diploma de masaj clasic emisa de CNFPA.

Ce este masajul cu roci vulcanice?

Masajul cu roci vulcanice cunoscut si sub denumirea de Masaj cu pietre calde sau Hot Stone Massage, avand denumirea stiintifica terapie geotermala, este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi folosite in detoxifiere, relaxare si echilibrare energetica a fiintei umane, a carui origini se regasesc in majoritatea civilizatiilor sub diverse forme.

La masajul cu roci vulcanice(pietre calde), spre deosebire de masajul clasic se foloseste si un set de cel putin 54 pietre, de culoare gri inchis sau negru, de diferite marimi, de origine vulcanica, foarte fine care sunt incalzite intr-un dispozitiv special numit Heater, pana ajung la temperatura de 40-50 de grade Celsius. Aceasta temperatura nu este suficient de ridicata pentru a produce arsuri sau senzatii neplacute, ci doar va va provoca furnicaturi si senzatii placute in tot corpul.

Masajul cu pietre calde combina mai multe terapii cum ar fi Hidroterapia, Aromoterapia (in sala de masaj si pe pietrele folosite se aplica uleiuri esentiale aromatizante) si Termoterapia (terapia geotermala), folosind caldura aplicarii pietrelor, facand tratamentul mult mai relaxant, mai placut si mai benefic, Cristaloterapia prin folosirea si a anumitor cristale si pietre semipretioase.

Pietrele bazaltice folosite in Masajul cu roci vulcanice sunt originale din anumite zone vulcanice, aceste pietre vulcanice sunt atent selectate de pe malurile raurilor, apa raului netezindu-le si finisandu-le. Firma Santamia foloseste si recomanda setul Kit Hot Stones furnizat de ROWE.

Cui se adreseaza Cursul de masaj cu roci vulcanice?

• Acest curs intensiv se adreseaza tuturor persoanelor care au urmat deja un curs de masaj.
• Nu exista limita de varsta pentru a putea participa la acest curs.
• Pentru practicarea masajului cu roci vulcanice nu este nevoie de forta, tehnicile fiind astfel concepute incat sa poata fi efectuate de orice maseur.
• Cursul de Masaj cu Roci Vulcanice - Hot Stones Massage este foarte util maseurilor profesionisti, in urma cursului vor dobandi noi competente profesionale, ceea ce ii va ajuta sa gaseasca mai usor un loc de munca mai bun si sa fie mai solicitati de clienti, care datorita rezultatelor ii vor recomanda prietenilor si cunostintelor.

Beneficiile masajului cu roci vulcanice

- creste sensibilitatea
- eliminarea toxinelor
- creste abilitatea fibrelor de colagen de a se intinde
- se diminueaza sau dispar problemele articulatiilor
- diminueaza sau elimina durerea
- diminueaza spasmele musculare
- creste circulatia sanguina
- scade tensiunea arteriala
- creste temperatura corporala
- accelereaza pulsul ( cu 10 batai pentru fiecare 1 grad Celsius crescut in temperatura corporala)
- accelereaza respiratia
- accelereaza asimilarea oxigenului la nivelule celular si ritmul metabolic
- creste activitatea rinichilor
- poate ajuta in eliminarea edemelor (vanatailor) si a resturilor din zonele afectate
- aplicarea pietrelor calde in zona opusa celei afectate, atrage fluxul de sange din zona afectata si astfel se reduce tensiunea din zona afectata

Cateva filme despre Masajul cu Roci Vulcanice

| Pagina principala | Reclame | Servicii | Reflexoterapie | Masaj | Masaj anticelulitic|
|Terapii alternative | Diplome calificare| Cadouri deosebite| Tarife| Forum|Contact|